Oplev idrættens mangfoldighed i Idrættens Hus

Idrættens Hus tilbyder et bredt udvalg af unikke faciliteter, der giver mulighed for at dyrke en lang række forskellige idrætsgrene. Uanset om du foretrækker at svømme i et af de to 25-meters svømmebassiner, klatre i den 12 meter høje klatrevæg eller spille badminton i en af de otte baner, så finder du de perfekte rammer i Idrættens Hus. Derudover kan du nyde godt af den velfungerende styrketræningsafdeling, der er udstyret med topmoderne maskiner og redskaber. Faciliteterne er tilgængelige for alle, uanset alder og færdighedsniveau, og der er taget højde for at imødekomme både bredde- og eliteidrætsudøvere.

Inspiration til en aktiv livsstil

Idrættens Hus tilbyder et væld af muligheder for at finde inspiration til en aktiv livsstil. Her kan du udforske et bredt udvalg af idrætsaktiviteter og få indblik i den mangfoldighed, som kendetegner dansk idræt. Uanset om du er til boldspil, dans, kampsport eller noget helt fjerde, så finder du garanteret noget, der fanger din interesse. Besøg Idrættens Hus her og lad dig inspirere til at prøve noget nyt.

Prøv nye sportsgrene og aktiviteter

Idrættens Hus byder på et bredt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, som du kan prøve. Uanset om du er til boldspil, kampsport, dans eller noget helt tredje, så finder du sikkert noget, der fanger din interesse. Hvis du for eksempel er nysgerrig på redskabsgymnastik, kan du købe redskaber til redskabsgymnastik til en god pris og afprøve dine evner. Prøv dig frem og find din næste yndlingssport.

Mød ligesindede og skab netværk

Idrættens Hus er et sted, hvor du kan møde ligesindede og skabe et værdifuldt netværk. Uanset om du dyrker din yndlingssport eller blot er interesseret i at lære nye mennesker at kende, er Idrættens Hus et oplagt sted at komme. Her kan du deltage i sociale arrangementer, workshops og aktiviteter, der giver dig mulighed for at udvide din horisont og knytte nye kontakter. Omgivelserne indbyder til uformel snak og hyggeligt samvær, så du får rig mulighed for at lære nye mennesker at kende, der deler dine interesser for idræt og et aktivt liv.

Familievenlige oplevelser for alle aldre

Idrættens Hus tilbyder en bred vifte af familievenlige aktiviteter, der appellerer til alle aldersgrupper. Børnefamilier kan nyde godt af de mange legezoner, hvor de små kan udforske og udfolde sig i et sikkert og legende miljø. Derudover kan hele familien prøve kræfter med sjove og udfordrende aktiviteter som klatrevæg, trampoliner og boldspil. Uanset alder og færdigheder er der noget for enhver, så alle kan være aktive og have det sjovt sammen.

Foredrag og events med kendte profiler

Idrættens Hus byder på en spændende række af foredrag og events med kendte profiler fra den danske idrætsverden. Gør dig klar til at blive inspireret og få et unikt indblik i idrætsudøvernes liv og karrierer. Oplev bl.a. fodboldspilleren Nicklas Bendtner fortælle om sine oplevelser på og uden for banen, eller lyt til OL-guldvinderen Pernille Blume, der deler sine erfaringer som elitesvømmer. Derudover kan du møde triatlet Camilla Pedersen, der vil give dig et kig ind i sin hverdag som professionel udøver. Følg med i vores program og book din billet i god tid, da pladserne er begrænsede.

Historien bag Idrættens Hus’ ikoniske arkitektur

Idrættens Hus’ ikoniske arkitektur har en lang og interessant historie. Bygningen blev designet af den anerkendte danske arkitekt Henning Larsen og stod færdig i 1999. Arkitekturen er kendetegnet ved sine markante, buede former og store glaspartier, der skaber et åbent og indbydende udtryk. Bygningen er opført i beton, glas og stål, hvilket giver den et moderne og dynamisk udseende, der passer perfekt til dens formål som center for idræt og bevægelse. Henning Larsens vision var at skabe et arkitektonisk vartegn, der skulle fungere som et samlingspunkt for idrætsudøvere og -entusiaster fra hele landet.

Bæredygtige tiltag for en grønnere fremtid

Idrættens Hus er dedikeret til at fremme en bæredygtig fremtid. Bygningen er opført med fokus på energieffektivitet og miljøvenlige materialer. Solceller på taget producerer en stor del af husets strømforbrug, og der er installeret avancerede ventilations- og varmesystemer, der minimerer energiforbruget. Desuden sorteres og genanvendes affald fra de mange aktiviteter i huset, og der er let adgang til offentlig transport for at reducere CO2-udledningen. Idrættens Hus går forrest i kampen for at skabe en grønnere og mere bæredygtig idrætsverden.

Tilgængelighed for mennesker med handicap

Idrættens Hus er designet med henblik på at være tilgængeligt for mennesker med handicap. Bygningen er udstyret med elevator, ramper og brede døråbninger, så personer i kørestol eller med andre mobilitetsbegrænsninger kan bevæge sig rundt uden forhindringer. Desuden er der handicapvenlige omklædnings- og toiletfaciliteter, så alle kan føle sig velkomne og have en god oplevelse. Personalet er også uddannet i at yde hjælp og service til gæster med særlige behov. Idrættens Hus er således et inkluderende og tilgængeligt sted, hvor mennesker med forskellige forudsætninger kan dyrke og nyde idræt sammen.

Planlæg dit besøg og find vej til Idrættens Hus

Idrættens Hus ligger i hjertet af København, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Du kan nemt finde vej ved at tage metroen til Christianshavn Station eller bussen til Idrættens Hus. Huset er åbent alle ugens dage og har gratis adgang, så du kan besøge udstillingerne og opleve mangfoldigheden i dansk idræt. Husk at tjekke åbningstiderne på hjemmesiden, inden du planlægger dit besøg.